Untitled
17 okt 2013
week 18: 11 t/m 17 oktober

Op 11 oktober zijn we ’s middags naar oma Van Aerle geweest; opa en oma zijn vandaag teruggekomen van vakantie. Tante Maartje en Eline waren er ook.
Mark vierde op 12 oktober ’s middags zijn verjaardag voor de familie en ’s avonds voor de vrienden.
Laura is ’s middags een tijdje beneden geweest, totdat ze wilde slapen, toen heb ik haar lekker in haar bedje gelegd. ’s Avonds is ze na de laatste voeding nog even beneden geweest en is daarna lief gaan slapen.
Op 14 oktober had Laura ’s morgens alles onder gepoept, waardoor ze nog voor de eerste voeding in bad moest. Oma Van Aerle heeft opgepast toen ik naar de mondhygiëniste moest. Later kwamen ook tante Maartje en Eline. ’s Middags zijn we naar de winkel gewandeld.
We hebben op 15 oktober boodschappen gedaan in het centrum en zijn bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Willeke, tante Maartje en Eline waren er ook. ’s Avonds is Laura voor de laatste voeding nog even lekker in bad geweest; daar kan ze zo van genieten.
Op 16 en 17 oktober hebben we boodschappen gedaan en lekker een stuk gewandeld.
Bas wil altijd dat ik Bas “pak” als ik met Laura op de arm rondloop na een voeding. Dan rent hij rondjes om de salon- en eettafel en heeft de grootste lol als ik met Laura achter hem aan loop. Hij zegt altijd al “Bas pakken” en “mama uit” als Laura nog aan het drinken is. Toen ik laatst tegen hem zei dat hij nog even moet wachten omdat Laura nog niet klaar is, aaide hij Laura over haar bol en zei “Laura noeg” en “boertje laten”.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative